Vlierden | straatinfo

diefstal politie meldingen

Plofkraak op geldautomaat

diefstal

Vlierden - In de nacht van dinsdag op woensdag werd een plofkraak gepleegd op een geldautomaat van de Rabobank aan de Waagweg. Er ontstond veel schade, maar de daders gingen er zonder buit vandoor.

De politie kreeg rond kwart over drie via de centrale meldkamer een alarmmelding vanaf de pinautomaat en spoedde zich naar de betreffende locatie. Ze troffen in de directe omgeving een brandende auto aan, die later bleek te zijn voorzien van gestolen kentekenplaten. Of de auto ook van diefstal afkomstig is wordt onderzocht. Uit de automaat hingen draden die met gasflessen verbonden waren. Uit voorzorg ontruimde agenten twee woningen in de directe omgeving. De bewoners konden weer naar huis nadat de brandweer en een explosievenexpert van de politie het sein veilig hadden gegeven. Medewerkers van de brandweer blusten de brandende auto en de heg waar hij tegenaan stond. Getuigen vertelden dat een groot model zwarte auto, waarschijnlijk van het merk Audi, na de kraak zou zijn weggereden. De politie ging direct na de melding in de ruime omgeving op zoek naar deze mogelijk betrokken auto, maar trof die niet meer aan.

Bent u mogelijk ook getuige, denkt u informatie te hebben die ons kan helpen of heeft u misschien camerabeelden van de directe omgeving ten tijde van de plofkraak? Bel dan de politie Deurne via het landelijk politienummer 0900-8844. Eventueel kunt u uw informatie anoniem kwijt via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Beelden kunt u uploaden via https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldformulier.html?sid=fb9626c5-c012-4757-ab02-20d0c5d0f061

Soortgelijke berichten

Plofkraak geldautomaat
Heemskerk

Plofkraak geldautomaat
Eindhoven

Plofkraak geldautomaat
Beverwijk

Plofkraak geldautomaat Krommenie
Krommenie

Getuigen plofkraak geldautomaat gezocht
Beek En Donk

Poging plofkraak geldautomaat
Heerlen

Plofkraak bij geldautomaat bank
Weesp

Poging plofkraak bij geldautomaat
Maarssen

Poging plofkraak op geldautomaat
Terneuzen

Plofkraak op geldautomaat in Middelburg
Middelburg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio